Het ritueel van het Portaal van de Leeuw

Ritueel

The Lion’s Gate en de Sirius constellatie op acht augustus

Op acht augustus en de week ervoor en erna staat de Ster Sirius erg gunstig in lijn met de Zon en andere planeten en sterren aan de horizon. Dit is een constellatie die ieder jaar van kracht is. Deze stand brengt ons extra kracht en verlichting en hierdoor kun je enorm gesterkt worden in de eventuele wensen die je verwezenlijkt wilt zien.

The Lion

Gedurende die tijd kun je nieuwe energie opdoen door dit ritueel te volgen. In de maand augustus is de juiste tijd aangebroken om je eigen realiteit, zoals je die voorstelt en wilt, te kunnen verwezenlijken met extra kracht van de zon en de ster Sirius die dan precies gunstig aan de horizon staat om je die kracht, vooral op acht augustus, te kunnen bieden.

Om het ritueel aan te vangen ga je eerst naar binnen in je eigen krachtcentrum via meditatie. En profiteer van de goede energie die dan makkelijker dan anders bij je binnen stroomt.

Hoe ga je dat aanpakken?

Doe dan een 8/8 meditatie en doe een ritueel met de juiste intentie die je voor ogen hebt

meditatie

Let op de datum en de tijd

Je begint met je ritueel om acht uur en acht minuten ’s morgens of om acht uur en acht minuten ’s avonds. Schrijf na je meditatie van acht minuten je doelstelling op en zet acht stappen op je lijst om je bal aan het rollen te krijgen. Acht opdrachten voor jezelf. Want het getal acht staat voor oneindigheid en dat kun je zien aan het getal acht zelf.

Loop er maar eens met een pen of potlood langs en dan zie je dat het eeuwig door blijft gaan, daar komt dus geen einde aan. Het getal acht staat voor manifestatie en komt overeen met de planeet Saturnus. Sirius de White Dwarf ster, die na de Zon het meeste licht geeft aan de horizon, wordt geassocieerd met rijkdom, passie, roem en eer; terwijl de Zon levengevende energie naar de aarde zendt, deze energie wordt ook wel Prana genoemd.

De Zon

De zon staat voor natuurlijk leiderschap en doet wat hij/zij wil, eigenlijk net als de Leeuw, die vertrouwen, wilskracht en zelfexpressie uitstraalt. Deze eigenschappen komen nu in dit ritueel sterk naar voren. Dit zijn juist de kenmerkende eigenschappen van de de stand op dat moment aan de hemel. Daarom is het zo ’n goed moment om je speciaal in te zetten voor het plan wat je in je hoofd hebt en wat je graag verwezenlijkt wilt zien.

lions gate inspiration

De Ster Sirius

De Ster Sirius wordt gezien als onze spirituele Zon die ons helpt om onze hogere geestelijke doeleinden en ambities te verwezenlijken – deze Ster licht ons als het ware bij! Ieder jaar midden in het seizoen van het teken Leeuw is de Zon op zijn krachtigste punt beland. Dit brengt de Kosmische Line – up met zich mee en brengt extra energie voort.

Daarom wordt dit Portal ‘The Portal of The Lion Gate’ genoemd. Moed en energie worden hier benadrukt. Dit portaal is voor enkele weken open en beschikbaar, dus we hebben allemaal tijd genoeg om hier verbinding mee te kunnen maken. Bij dit portaal zien we drie uitlijningen die dit portaal opent.  

Zo kunnen we acht augustus gebruiken als een oplaad moment van innerlijke energie. Dan kunnen we een nieuwe start maken, misschien in 2021 al, na alle chaotische verwikkelingen van 2020 waarin we verzeild zijn geraakt.

Sirius de Ster

Hierboven zie je de Ster Sirius A met het heldere licht wat deze Ster uitstraalt

Door het stijgen van de Ster Sirius A aan het Oostelijk hemelfront kan onze energie geactiveerd worden. Sirius, de Dogstar, wordt dan ook zichtbaar voor ons. Hier geeft men de betekenis aan dat je vanaf die tijd je aardse verlangens kunt manifesteren, of eigenlijk manifest kunt maken, door activatie van het portaal.

Binnen veel New Age praktijken wordt hier veel aandacht aan besteed. De Dogon stam in Mali in West Afrika weet hier alles van en ook de Indianen weten ervan. Zij doen zeker een ritueel op die datum. Zij zijn al duizenden jaren bekend met het Universum en astronomisch en kosmologisch zijn zij de hoog geleerden van deze planeet.

Ook de Sumeriens en de oude Egyptenaren zijn hier al zolang in thuis. Sirius uitlijning met de aarde valt samen met de Orion constellatie die weer perfect aansluit bij de piramiden van Gizeh. Sirius wordt de Dogstar genoemd omdat de constellatie zoals je hem vanaf de aarde ziet staan erg lijkt op een hond.

Ik heb een e-book geschreven wat gaat over Sirius en de Dogon- stam en over de Indianen, dit boekje gaat over het ontstaan van het leven. Hierin heb ik het ook over het oudste boek der aarde ‘De Popol Vuh’ en hoe alle begin van de aarde begonnen is. Het is een klein, prettig leesbaar boekje geworden. Hier is het te koop Tijdelijk voor maar 10,00 euro.

Wat Wikipedia over de planeet Sirius vertelt:

Sirius is a frequent subject in science fiction and related popular culture.[146] It features in Isaac Asimov‘s Foundation Series novels and Arthur C. Clarke‘s The Garden of Rama and The Songs of Distant Earth Voltaire’s novella Micromégas recounts the visit of a being from Sirius. In the TV series V the invaders are from Sirius IV.

Composer Karlheinz Stockhausen, who wrote a piece called Sirius, is claimed to have said on several occasions that he came from a planet in the Sirius system.[147][148] To Stockhausen, Sirius stood for “the place where music is the highest of vibrations” and where music had been developed in the most perfect way.[149] Astronomer Noah Brosch has speculated that the name of the character Sirius Black from the Harry Potter stories, who has a unique ability to transform into a black dog, might have been inspired by “Sirius B”.[150] Sirius has been the subject of poetry.[150] Dante and John Milton reference the star, and it is the “powerful western fallen star” of Walt Whitman’s “When Lilacs Last in the Dooryard Bloom’d“, while Tennyson’s poem The Princess describes the star’s scintillation:[151]

“…the fiery Sirius alters hue
And bickers into red and emerald.”

Het ritueel

Om terug te komen op het ritueel:

Deze maand augustus kun je de hele maand het ritueel toepassen.

Begin je ritueel dan het liefst om acht uur en acht minuten P.M.
Dus om 20:08 uur, of in de ochtend om 08:08 uur.
Dat is de beste tijd omdat je dan met het getal acht werkt.

In deze maand (de achtste maand) augustus staan de planeten er het beste voor.

Gebruik twee kristallen bij je ritueel en zet ze op je altaar. Zet er een rechts en een links op je altaar.

Laad de kristallen op met je intenties. Hiermee krijg je een goede verbinding met de aarde, waarna je een goede verbinding krijgt met ‘Het Portaal van de Leeuw’.

Pyriet of Limurien Kwartz zijn hele goede stenen om hiervoor te gebruiken en op te laden.

Ook Citroen is een geschikte edelsteen.

Voordat je gaat mediteren was je eerst je handen en drink je een glas water om je te reinigen.

Het zou mooi zijn als je het ritueel buiten onder de sterrenhemel kunt doen, maar binnen bij je altaar is het misschien wat rustiger en prettiger.

Dus brand wierook en kaarsen en zoals ik al zei, mediteer acht minuten en dat alles het liefst op acht augustus, maar de dagen er omheen kun je hier ook voor gebruiken.

Vergeet niet om je heel goed op je bedoelingen te concentreren.

Het thema van dit ritueel is Persoonlijke Kracht – Geestkracht

A-ritueel met kaarsen

Probeer zo diep mogelijk te mediteren. Creëer je eigen realiteit in Liefde en Licht. Denk aan het getal acht, het getal wat het oneindige aangeeft. Dus om acht uur en acht minuten begin je met een meditatie van acht minuten.

Schrijf na de meditatie van acht minuten je doelstelling op. Zet acht stappen op je lijst. Acht opdrachten voor jezelf om je bal aan het rollen te krijgen, wat ik al eerder zei. Concentreer je goed bij alles wat je doet. Als je dit alles gedaan hebt blaas je een voor een de kaarsen uit en blijf je nog even zitten.

Dit jaar 2021

https://youtu.be/9van-XEnN6Y

Dorien Jansen

acht