Je bestemmingsgetal is het getal wat er toe doet

Het bestemmingsgetal zegt veel over je talenten, je potentie en over je streven.

234302676696342

Je bestemmingsgetal is ‘your destiny number’. Hoe kom je aan dat getal? Om dit te kunnen berekenen heb je jouw hele geboorte naam nodig, niet de achternaam van je man, maar je volledige namen die je bij geboorte meegekregen hebt.

Dus je volledige naam die ook op je paspoort staat. Al die letters van je hele geboorte naam tel je bij elkaar op. Dan krijg je de uitkomst. Via dat getal kun je zien wat je idealen zijn als je dat nog niet weet, en je kunt zien welke dingen bij je passen. De zaken, hobby’s en het werk wat je interessant vindt komen nu naar voren en het gaat vooral om de dingen die je graag doet. Dit is het getal waar je voor gaat in het leven. Dus een belangrijk getal voor jou.

We gaan kijken wat er onder dat getal valt, want daar vind je de zaken waaronder jij het beste tot je recht komt. Het bestemmingsgetal zegt in feite iets over je manier van uiten waarbij je jezelf het lekkerste voelt en wat bij je past, maar waar je misschien nog wel moeite voor moet doen om het te kunnen realiseren. Het gaat over de dingen die je leuk vindt en over het mooiste wat het leven voor jou in petto heeft. Dus het gaat er hier over hoe jij jezelf het liefste uit wilt leven.

12274368_1007724655937672_7913828992491210169_n

Wanneer je eenmaal weet wat dat getal is, dan weet je alweer wat meer over jezelf, en daardoor kun je dan meer doelgericht je dingen gaan doen.

Er vanuit gaande dat dit klopt, hoef je niet eerst allerlei andere dingen (zoals bijvoorbeeld hobby’s of studies uit te proberen). Dan kun je gerichter kiezen. We noemen dit getal: the life expression number or your number of destiny.

‘Your Life Expression Number’

Schrijf je volledige naam op, dan doen we de oefening. Dus je officiële volledige namen.
We gebruiken als voorbeeld even deze naam: Radclyffe Laurence Mabel Jansen. Om je Life Expression Number te vinden tel je alle letters van je officiële namen bij elkaar op.

Zowel de klinkers als de medeklinkers en al je voornamen en je achternaam. Dus niet de achternaam van je man. Iedere letter stelt een getal voor. (Zie het schema onderaan dit blad).

Verder wil ik nog even terug komen op je levens les nummer.

Weet je nog wat je Life Lesson Number is?

Zo niet, bereken dat dan ook meteen even. Je Levens Les Nummer kun je vinden door de som van je geboorte datum uit te zoeken. In feite tel je dan je geboorte datum gewoon bij elkaar op en de uit-eindkomst maak je dan ook zo klein mogelijk en dan weet je jouw Life Lesson Number.

Bij ons Levenspad getal hebben we te maken met onze grenzen en met onze tekortkomingen en met onze erfelijke en fysieke of geestelijke belastingen

Hier moeten we mee om leren gaan en we hebben hierbij ook te maken met onze levenservaring, die we in de loop der jaren of al in vorige levens hebben opgedaan. Daarmee kunnen we het beste van ons leven proberen te maken. Maar bij ons Destiny number ligt het anders.

Via ons destiny number kunnen we ons hoogste potentieel proberen te verwezenlijken, dit nummer laat ons zien wat we echt zouden kunnen en wat ons een groot plezier zou doen

Kijk hier even naar de video uitleg door Maaike https://youtu.be/gF3M_Mu2u8c?si=LB6zV4AZlItPJ9J-

Omdat het iets is wat we het liefste zouden willen doen/ of misschien doe je het al via een beroep of kunst of sport/ is dit ook wel een belangrijk getal om te weten. Om dit getal te berekenen zet je al je namen naast elkaar en tel je bij iedere naam de uiteindkomst bij elkaar op. Zie hieronder het voorbeeld hoe je het doen kunt. Op het schema hieronder zie je de waarde van de getallen.

Bijvoorbeeld:

  • A J S = 1.
  • B K T = 2.
  • E N W = 5.

Zie verder het schema hieronder.

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ

Kijk naar de namen en gebruik je eigen namen vast om je eigen destiny getal te berekenen

Voorbeeld: Radclyffe Laurence Mabel Jansen. De eerste naam is Radclyffe. Radclyffe = 9 + 1 + 4 + 3 + 3 + 7 + 6 + 6 +5 = 44. Het getal 44 wordt klein gemaakt naar 4 + 4 = 8. (Alleen de mastergetallen elf en twee en twintig en drie en dertig maken we niet klein, dat moet je even in de gaten houden, die hebben een eigen vibratie).

de wereld

Nu kwamen we uit via de naam Radclyffe op nummer 8. Dit wordt acht omdat 44/8 klein gemaakt is naar 4 + 4 = 8. Laurence (de tweede naam) wordt: 3 + 1 + 3 + 9 + 5 + 5 + 3 + 5 = 34/7. Dit getal is klein gemaakt en wordt 3 + 4 = 7.

Mabel (de derde naam) wordt 4 + 1 + 2 + 5 + 3 = 15/6. Dit getal is ook klein gemaakt en wordt 1 + 5 = 6. Jansen (de achternaam) wordt 1 + 1 + 5 + 1 + 5 + 5 = 18/9. Klein gemaakt wordt dit 1 + 8 = 9. Dan tellen we de vier uitkomsten van deze namen bij elkaar op. 8 + 7 + 6 + 9 = 30/3. 3 + 0 = 3.

Het getal dertig of drie is het Destiny getal bij dit voorbeeld. Ook wel het ‘Expression Number’ genoemd. Dit is het nummer van je geheime persoonlijkheid, het nummer wat er toe doet. Het is volgens het destiny getal hier het nummer van de artiest, volgens het boek wat daarover gaat. (Ik heb er speciale numerologie boeken over). Nummer drie is uiteindelijk de uitkomst van het getal dertig. Dat is het getal van expansie, nummer drie is het getal van de planeet Jupiter.

Dertig wijst een persoon aan die er van houdt om anderen op te beuren en te laten lachen of om zich via drama of acts te kunnen uiten. Deze persoon beschikt over interesse in andere culturen en in filosofie, houdt veel van de natuur en dieren en kinderen. Dertig reduceren we weer, dus drie is hier het uiteindelijke destiny nummer 30/3.

Als zielsgetal heb ik toevallig ook nummer drie als uitkomst. En als geboorte – dag – getal heb ik ook nummer dertig. De drie die ik als uitkomst bij mijn zielsgetal heb is anders opgebouwd dan de drie die ik als uitkomst bij mijn bestemmingsgetal, zoals hier in het voorbeeld heb. Zie hierover verder op mijn webblog bij het onderwerp wat gaat over het zielsgetal.

Herman Brood queens head

De uitleg over het ‘zielsgetal’ of soul nummer: de drie was bij het zielsgetal opgebouwd via het getal 39/12/3. Het getal drie heeft bij het zielsgetal een andere betekenis, omdat de getallen 39 en 12 er dan ook een rol in spelen. (Je zielsgetal bereken je door alleen de klinkers van je officiële namen bij elkaar op te tellen).

Ook wanneer het getal drie bijvoorbeeld anders is opgebouwd blijft de uiteindelijke waarde van het getal drie wel hetzelfde wanneer de getallen klein gemaakt of gereduceerd zijn.

Het getal drie staat voor de planeet Jupiter en is enorm expressief en expansief; alleen de manier van uiten is verschillend als een getal uit andere cijfers opgebouwd is.

Wat is je Life Lesson Number?

Om je life Lesson getal te berekenen moet je deze stappen doen:

Je levens les nummer wordt ook wel Life Lesson Number of levenspadnummer genoemd, dat bereken je door je geboorte data bij elkaar op te tellen. Bijvoorbeeld: 30 + 03 + 1949 = 30 + 03 + (1 + 9 + 4 + 9 = 23) = 56/11. Het getal elf reduceren we niet omdat het een mastergetal is, dus dan blijft het elf.

Wat zegt het getal drie?

Jupiter (het getal 3) brengt vreugde en expansie in het leven van mensen. Van de andere kant gezien moeten de mensen met het getal drie als destiny getal oppassen dat ze hun talenten niet versnipperen door teveel verschillende dingen tegelijk te gaan doen, vanwege hun ruime interesse.

giovanni-cherries

De cijfers in de naam en de getallen waarmee het eindgetal is opgebouwd spelen dus een rol. Mensen met het getal drie als hoofdgetal zijn geschikt voor creatieve beroepen, maar soms zijn het chaotische mensen die van de hak op de tak springen.

Dat zie je aan de opbouw van de getallen. Verder brengen deze mensen altijd geluk aan anderen, want dat is hun speciale gave. Je kan het destiny number vergelijken met je lifepathnumber of life Lesson number en zien of je het herkent, of dat het op elkaar lijkt. En kijk welke van de twee getallen het meest merkbaar is in je huidige leven.

Meer uitleg van de getallen kun je ook op mijn website vinden bij het onderwerp  ‘Astro numerologie’. Bij het onderwerp Astro -numerologie, wat op deze website staat, vind je ook de Chaldean methode van de cijfers en letters en dat is een iets andere berekening omdat de getallenwaarden dan niet hetzelfde zijn als hier. De Chaldean methode is de Hindoe methode om de waarde van de getallen te berekenen. Men noemt de Chaldean methode ook wel de Hebreeuwse methode.

Dus kijk daar ook even naar die getallen. Probeer het ook eens op die manier en vergelijk de uitkomsten. De methode door Pythagoras bedacht is dus anders dan de Chaldean methode. Welke methode is de beste volgens jou?

Kijk ook even naar je ‘Soul Nummer’, het getal van je Ziel, een belangrijk getal. Zie op deze website bij  ‘Soul Number.’ En kijk naar je ‘Outer Personality Number’. Zie hoe je die getallen kunt berekenen.

Jyotish of Indiase astrologie

3

Als je interesse hebt om de beginselen van Indiase astrologie te leren kun je mijn e-boekje over Jyotish astrologie voor beginners bestellen.

Tot de volgende keer,

Dorien Jansen

radclyffe.ja@hotmail.com
info@doriens.com

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.