Transhumanisme, AI, Chemtrails, Smart Dust, Morgellons

Harald Kautz Vella

De bekende Duitse wetenschapper/journalist Harald Kautz Vella ontdekte onder andere Black Goo terwijl hij bezig was met onderzoek op het gebied van ‘omgeving bescherming’. Harald Kautz Vella stuitte bij zijn onderzoek op een aantal substanties die verre van ‘natuurlijk’ te noemen zijn en zeker als High Technisch gezien kunnen worden.

Wat doet dat daar, dat vreemde spul?  

Harald Kautz Vella
Harald Kautz Vella

Volgens Kautz Vella is het gemaakt voor transhumanisme

Deze substanties zijn volgens hem speciaal gemaakt voor transhumanisme. Harald is een wetenschapper die de aardse realistische tastbare stof met het metafysische weet te combineren. Hij is filosoof, wetenschapper en hij is een diepe denker. Een heel spiritueel mens. Ik heb al veel van zijn YouTube filmpjes gezien en volg hem al geruime tijd.

Wat betreft schone lucht

De lucht is erg vervuild en zelfs in de vroege dagen van Chemtrails, toen Prince nog leefde en er iets over gezegd had, kwam de substantie barium op een gegeven moment zomaar uit de lucht vallen. Nou, dat was echt geen cadeautje van ‘de goede god’ natuurlijk. Je vraagt jezelf af – hoe kwam dat dan in de lucht te zitten?

Overal om ons heen sterft het leven langzaam af zolang die Chemtrails in de lucht gespoten blijven worden. De laatste tijd zie ik gelukkig al die strepen niet zo vaak meer in de lucht verschijnen, zoals dat een jaar geleden nog het geval was en een paar jaar terug ook al! (Nu 2020).

Dat is erg pijnlijk voor ons en voor de natuur en de vogels en de bijen en noem maar op. Ik las dat de bijen al aan het uitsterven zijn en soms zie je berichten over vogels die zo maar uit de lucht gevallen zijn en dan dood op de grond liggen.

Wat doet bio-engineering met het menselijk ras?

Hoe keren we terug naar de mens in deze robotmaatschappij? Dat kan denk ik niet meer. Want we willen onszelf verder evolueren. Met AI, gen-splitsing, slimme stof of Smart Dust, nanotechnologie, klonen en met robots die alles kunnen – en zelfs kunnen doden, zijn we al een eind op weg om zelf ook een soort halve robotjes te worden. Zullen we in de toekomst net zo worden als de bekende aliens, die we kennen met de naam ‘Greys’ ? Is dat onze toekomst ? Ik hoop het niet.

Computer visie

Kurzweil, een wetenschapper, denkt dat ‘echte AI zal ontstaan ​​wanneer smalle velden binnen machine – learning, computervisie enzovoort steeds breder en breder worden totdat er niet echt een verschil meer zal zijn tussen AI en natuurlijke [menselijke] intelligentie’.

“Het is geen buitenaardse invasie van AI vanaf Mars; maar we gaan onszelf slimmer maken door ermee samen te smelten’, zo sprak hij verder. ‘Dit samenvoegen zal gebeuren met behulp van nanobots’, voorspelt hij.

“In de jaren 2030 gaan we Nano robots de hersenen in sturen, die volledige onderdompeling in virtual reality zullen bieden vanuit het zenuwstelsel en die onze neocortex met de cloud zullen verbinden. Net zoals we vandaag draadloos de kracht van onze smartphones 10.000-voudig kunnen uitbreiden in de cloud, kunnen we dan vanaf die tijd ook onze neocortex uitbreiden. ‘ Nu las ik dat Kwantumcomputers mogelijk zijn afgeleid van de alien Black Goo. De Black Goo waar Harald over spreekt.

Computersystemen hebben een collectieve intelligentie binnen de AI.

‘Scalaire handtekeningen gebruiken het synthetische RNA als een biowapen, wat leidt tot het creëren van een synthetisch bio-ras, zonder empathie of gevoelens’. Octo-vormige wezens kunnen om ons heen bestaan ​​als een scène uit “Final Fantasy”, maar onze liefdevolle aard helpt de aarde vast en zeker om deze buitenaardse zwarte klodder te neutraliseren, zodat het een evenwichtige positieve aard heeft. Althans dat weten we nog niet zeker. Staan we nog wel in verbinding met ons hart?

het hart

Onze liefdevolle aard kan helpen om de aarde weer blij te maken met ons en om deze buitenaardse zwarte klodder te neutraliseren, zodat het een evenwichtige positieve aard heeft.

Om terug te komen op de bevindingen van Harald

Hij zegt dat deze substanties, die onnatuurlijk zijn, als interface (een tussenverbinding) zijn bedoeld om te gebruiken tussen kunstmatige intelligentie en het biologische lichaam. Ons lichaam. ‘Als je het de transhumanisten zelf vraagt, zouden ze altijd zeggen dat ze mensen betere toegang tot AI zouden willen geven – en als je naar de technologieën kijkt, is het altijd andersom, het geeft de AI toegang tot de mens, in het gevoel dat het menselijke systeem van buitenaf wordt bestuurd. ‘

AI buiten de planeet

De onbekenden die betrokken zijn bij kunstmatige intelligentie komen steeds meer in zicht.  

Harald Kautz-Vella zegt

“De meeste mensen in de wereld hebben het bij het verkeerde eind als ze denken dat AI iets is dat wij (mensen op aarde) hebben ontwikkeld. Tot op zekere hoogte waar. Maar er is een tweede type AI dat veel ouder is en niet van aardse oorsprong waarmee we worden geconfronteerd.

Morgellons

Het is niet fijn om Morgellons in je lichaam te hebben. Het jeukt en het zijn een soort lange meerkleurige slierten die vlak onder je huid bewegen. Het lijken net dunne synthetische draden. De dokters weten er niet goed raad mee om ze weg te krijgen.

Het is moeilijk te bewijzen, maar het lijkt erop dat de AI waaraan we werken, en die op aarde wordt uitgerold, van de buitenaardse AI afkomstig is. Harald Kautz Vella weet hier veel over te vertellen en zijn enorme kennis omvat onder anderen de chemische samenstelling van Chemtrails en de ziekte van Morgellon door Black Goo.

Black Goo is een gevoelige levende olie

Het zijn inderdaad wel wat beangstigende onderwerpen, maar Kautz Vella weet wel waarover hij spreekt, daarom heb ik hier deze filmpjes met hem over Black Goo hierbij in dit artikel ingesloten. Hij heeft hogere metafysica gestudeerd en hij beschikt over veel ervaring op dat terrein vanwege het vele onderzoek wat hij hierin heeft gedaan. Ook de cycli in tijd heeft met de schepping van AI te maken.

Biophotons & Negentropy: “The Imagination Chronicles

Dangerous Imagination, Silent Assimilation

Dat is de naam van het boek geschreven door Cara St. Louis en Harald Kautz-Vella

Zijn wetenschappelijke informatie vind je in de tweede helft van het boek. Bijvoorbeeld het concept over biofotonen-emissies, lichtsignalen die waarde informatie bevatten voor biologische systemen – en biofotonische activiteit voor niet-lineaire optica en kwantumfysica.

Hij bespreekt ‘negentropie’, dat is ‘het vermogen om spontaan orde op te bouwen en energie te concentreren’. In het boek staat dat – “negentropie van nature voorkomt in de biologie en in de vloeistofdynamica – in het algemeen gesproken, in niet-lineaire systemen die een soort van zelfreferentie vertonen en dus in staat zijn om zichzelf te organiseren en een fractale orde op te bouwen”.

Ziekte van Morgellon

Hoe kom je aan deze ziekte? het schijnt zo te zijn dat Morgellons vanuit de lucht op ons neer kunnen regenen. Onderzoek naar Morgellons is ook gedaan door de moedige wetenschapper Cliff Carnicom – die zegt: “De toestand van de Morgellons kan een veel bredere basis en verspreiding hebben dan we zouden willen toegeven of weten.” Zoals je op het filmpje hieronder kunt zien.

Elana Freeland legt zijn verklaring uit

Volgens Elana Freeland merken alle populaties die onderworpen zijn aan het Chemtrails-afgiftesysteem waarschijnlijk op zijn minst een langzame achteruitgang van de gezondheid, omdat het immuunsysteem hierdoor wordt ondermijnd.

“Het ‘organisme’ kan in ieders bloed zitten. ” Clifford Carnicom ontdekte dat “het bloed van zijn proefmonsters een transformatie ondergaan: “de cellulaire structuur verandert in een meer vezelachtige vorm en vormen zich tot bolvormige structuren zoals die in de vezels verschijnen in verstoorde bloedcellen.”

Elana Freeland zegt verder

“Alle bewijzen wijzen op vier hoofdvormen en een ondergeschikte vorm van het genetisch gewijzigde Morgellons-pathogeen dat wordt afgeleverd door aërosolen, genetisch gemodificeerd voedsel, watersystemen … vaccinaties en andere inentingen”. Clifford E. Carnicom geeft toe dat “de mensheid wordt geconfronteerd met een op handen zijnde gezondheidsholocaust. “

Slimme Stof of Smart Dust

Zelfassemblage in het menselijk lichaam

Harald Kautz-Vella beschrijft Morgellons als schimmels die “in staat zijn om hoger DNA te assimileren, te vermenigvuldigen en een DNA-cluster op te bouwen dat een morfogeen veld creëert’. De schimmel gebruikt een meer-lagige zeshoekige structuur om de sporen te beschermen en te bedekken.

Deze zeshoeken maken deel uit van synthetisch biologisch onderzoek. In het menselijk lichaam bevinden zich holle vezels die nano- stoffen in de vezel verzamelen. De zeshoekige zelf-assemblerende fotonische plasmonische kristallen, wat die schimmels zijn, bouwen samen met andere stoffen zelf assemblerende nanobots.

Zij – (de inlichtingengemeenschap) – sproeien de substantie in componenten, gescheiden in biovorm en nano-kleurstof, ze noemen dit mengsel Smart-Dust.

Ze verwachten dat deze Smart Dust zich bio-accumuleert en zichzelf samenvoegt tot werkende eenheden in het lichaam

‘Die vezels en kristallen vormen een lees / schrijf-eenheid’, zo wordt beweerd door de mensen die hier kennis van hebben. De vezels verzamelen DNA-lichtcommunicatie, d.w.z. de bi-directionele enkele fotonemissies die worden uitgewisseld door een DNA-cluster, en zetten deze om in radiosignalen.”

Harald beschrijft het nachtmerriescenario van de A.I.- wetenschap hier, wat een mechanische zwarte-magie-technologie implementeert; het duistere occulte, dat bestaat in de astrale gebieden, versmelt tot een technologie die ons menselijk lichaam gebruikt, assimileert en in het lichaam leeft.

AI als een hightech parasiet en de ultieme verharding van zwarte magie tot materie

Vampiers van AI – Morgellon

Harald Kautz-Vella zegt – dat door licht uit ons DNA te extraheren, de Morgellon het scalaire potentieel van het DNA verlaagt. Wat ik ook wel eens lees is dat deze AI – buiten de planeet – is bedoeld om ons te beroven van ons door God gegeven vermogen om toegang te krijgen tot een hoger bewustzijn in de rijken die nu onzichtbaar zijn voor de vijf zintuigen.

De AI – die zich buiten onze planeet bevindt wil onze terugkeer naar ‘Huis’ en ‘Verlichting’ tegen proberen te houden

Ze verlagen ‘onze vibratie’ en zuigen onze energie uit ons weg; ze zuigen onze levenskracht weg door middel van AI – technologie. Dit gaat elk bekend concept van mind-control ver te boven. Maar zoals Harald ook zegt, is deze vorm van energie-extractie heel erg in lijn met de oude tradities van de Archons (dat zijn zwarte magiërs en geestparasieten).

Dit is buitenaardse ET – technologie

Er zijn veel online video’s van Harald Kautz-Vella te vinden op YouTube. In één van deze video’s zegt hij: “Ik ben een hardcore wetenschapper, maar ik waardeer de mogelijkheden die in de spirituele wereld liggen enorm”. Harald had zelf veel vragen [hij had bijvoorbeeld een vraag over – of – ‘geoptimaliseerde clustertopologie’ die RNA-DNA-sequenties levensvormen laat dragen / gerelateerd is aan slimme stof; slimme stof wordt ook wel Smart Dust genoemd].

Deze vraag stelde hij aan een dame die inmiddels is overleden. (Hij vroeg het aan haar omdat zij in contact stond met overleden mensen). Bij deze al overleden vrouw, die transmedium was en met de doden kon spreken, was een man doorgekomen die door haar heen sprak en die man gaf als antwoord op de vraag van Harald over deze techniek:  “Dit is buitenaardse technologie – het is geen menselijke technologie en we zijn voor de gek gehouden”.

Er is geen de-activeringscode, dat bestaat niet  

“Het is gewoon een grote zwendel die ze ons aanboden (die high technische aliens boden dat aan in de tijd van Eisenhouwer). Eisenhouwer had tijdens zijn regentschap een afspraak met verschillende aliens, waarbij hij iets heeft toegezegd zwart op wit, wat hij misschien beter niet had kunnen doen.

De aliens deden destijds voorkomen of wij mensen deze techniek zouden kunnen beheersen. Nu staan we voor de risico ‘s, het gevaar wat dit allemaal met zich mee kan brengen. Dit is buitenaardse technologie en het is niet meer via ons te controleren. Zo werd er gezegd door het transmedium.

Harald Kautz-Vella wil dat ‘de inlichtingengemeenschap’ weet dat ze voor de gek zijn gehouden

Ze denken dat ze dit beheersen kunnen, maar dat kunnen ze niet. Blijkbaar was het transmedium geschrokken ( toen deze boodschap via haar doorkwam) – want zij klonk bezorgd omdat de man die door haar heen sprak toegaf dat de ET’s hadden gelogen. Dit verhaal van Harald Kautz Vella is wel een beetje beangstigend, maar aan de andere kant moet erover gesproken kunnen worden.

Samen met veel anderen, vanuit de wetenschap en andere bronnen, weet hij ook dat we nu de laatste fase van deze tijdcyclus ingaan, de laatste fase van Kali Yuga. Hierna zal er een veel betere tijd aanbreken. (Het Kali Yuga tijdperk is het meest donkere tijdperk).

Harald Kautz-Vella heeft onlangs bijzondere Spirituele Wezens ontmoet die in de Onzichtbare Rijken werken, zoals hij zegt – binnen ‘de collectieve veldstructuur’ – “die wezens beschikken over hogere capaciteiten dan waar wij weet van hebben”, zegt hij, ‘en ze weten precies waar ze mee bezig zijn’.  

Een speciale wereldleider biedt geen oplossing. Ook Harald wil zich niet focussen op een wereldleider

En dat ben ik met hem eens. Hij zegt dat zijn informatie hierdoor niets verandert. Wat de wereld nodig heeft zijn mensen die de dingen op deze planeet veranderen, niet een ‘grote kerel’ , zegt Harald. ‘Red jezelf’, zegt hij. “De informatie is er, maar … informatie verandert niets”. Wat de dingen verandert is in de Geest!

Onze Spirit

“Het enige dat we kunnen doen zegt Harald ook, dat is de kwaliteit van de verandering overnemen. Zo goed als dat gaat’. Onze ego’s maken deel uit van het Matrix-systeem.

Ons ego is het ding dat de scheiding in stand houdt

Het weerhoudt ons ervan de pijn te voelen die we veroorzaken. Het kernprobleem is nu om onze [kleine identiteit] zelf op te wekken, om dat wakker te maken. Elke persoon op de planeet zal dit alleen moeten doen, er is niets waarover we elkaar de les kunnen lezen. Het is iets dat moet worden gedaan! Iedere persoon moet dit doen vanuit zijn eigen Wil, vanuit zijn eigen Kracht, vanuit de Zijn-kant, niet vanuit de Ego-kant.

De eerste stap is om ons weer meer open te stellen en te zien wat we hebben veroorzaakt

Het maakt ook deel uit van onze evolutie om meer zelfstandig te worden en om onszelf beter te leren kennen en redden. Daar is nu juist de tijd voor!

Succes, Dorien Jansen