Woorden hebben kracht

Meer en meer komen we aan de weet dat woorden echt over veel kracht beschikken

moemetkids

Dat houdt in dat we moeten opletten wat we zeggen. Dat is wel het beste wat je kunt doen. Omdat je zelf voor de gevolgen in moet staan.

Van de andere kant bezien kunnen we er rekening mee houden nu we dit weten en kunnen de woorden die we uitspreken of denken ook positief gebruiken, maar dan moeten we ook weer menen wat we zeggen, want de emotionele lading erachter speelt mee in het proces.

Woorden beschikken inderdaad over meer kracht dan je misschien zou denken. Wat gebeurt er als we meer bewust zouden worden van wat we denken of zeggen? Dat kunnen we eens uit proberen natuurlijk. Het is wel goed om eens een dagje op te letten op wat we denken of zeggen. Daar kunnen we veel van opsteken.

Het is een goede oefening om harmonie te scheppen en om strijd en narigheden te leren voorkomen. Op deze manier maak je jezelf en anderen blij en herstel je de sfeer om je heen. Een gezonder leefklimaat brengt een gezonder lichaam en een blijer, gelukkiger mens met zich mee.

Waarom een oefening doen?

Dat doen we omdat we bewust willen worden van het feit dat woorden over veel kracht beschikken, waarna het na een tijdje oefenen vanzelf een goede gewoonte wordt. Een goede gewoonte omdat we dan bewust met onze spraak omgaan.

De woorden beschikken over een vibrerende kracht, daarom trekken we datgene aan waarover we spreken. Onze woorden beschikken over elektro – magnetische kracht. Die kracht gaat de kosmos in en komt als een boemerang later weer naar ons toe .

Dit heeft wel consequenties op wat we zeggen en op waar we aan denken en over spreken

femmes-a-treverse

Want negativiteit komt daarom ook terug naar onszelf. Net zo goed als positiviteit dat doet. Daarom is het belangrijk om erop te letten waar we in eerste instantie aan denken. Spreken begint met denken, waarna we het pas gaan verwoorden.

Natuurlijk wil je geen negativiteit naar je toe trekken, maar juist warmte en liefde. Zodoende ga je anders en vriendelijker spreken en soms ook wat rustiger met een vriendelijke ondertoon.

Het is ook belangrijk om duidelijk te articuleren en om dingen hardop en duidelijke uit te spreken. Het is ook belangrijk om duidelijk te articuleren en om dingen hardop en duidelijke uit te spreken

Het komt er op neer dat wat we een ander toewensen ons tegemoet komt. Het is in feite zoals kleine kinderen vaak zeggen als ze ruzie maken …

‘Alles wat je zegt dat ben je zelf’!” Dat blijkt ook zo op te gaan in de echte wereld. Het universum bestaat uit inter-connecties Moeder aarde beschikt over een groot magnetisch veld om haar heen en leeft net als wijzelf ook leven.

22815150_875731589261528_8716680920185708409_n

In de aarde zijn hele steden gebouwd en er leven wezens die veel verder ontwikkeld zijn, of op andere gebieden verder zijn dan wij. Reptiliens leven bijvoorbeeld grotendeels onder de grond of leven op schepen. Ruimteschepen. Maar ook andere soorten wezens, of aliens leven om ons heen. Ook onder ons leven wezens die niet volledig mens zijn, zoals wij het gewend zijn.

adam en eva

Ons DNA bestaat sowieso uit meerdere invloeden van verschillende ‘species’. Het is niet puur alleen maar menselijk DNA, zoals sommige mensen denken.

Over de koningin van Engeland wordt vaak gezegd dat zij een halve Reptilien en half mens is en dat zij kan shape-shiften

Normaal gesproken kunnen wij dat niet zien omdat de Reptiliens weten hoe ze zichzelf als gewone mensen kunnen tonen. Ze kunnen hun uiterlijke gedaante totaal menselijk laten lijken. Deze ‘Reptielen shape-shifters’ schijnen regelmatig bloed nodig te hebben om te drinken omdat het in wezen vampieren zijn en zij daardoor niet zonder dat bloed kunnen leven.

Vooral baby’s en jonge kinderen blijken hun voorkeur te hebben. Veel kleine kinderen en ook volwassenen verdwijnen spoorloos van de aardbodem en worden opgegeten door deze aliens of Reptiliens. Dus pas goed op jezelf en op je kleintjes.

We weten dat ‘De Galaxy’ (het heelal) een levend organisme is en dat de aarde daarmee in verbinding staat en ook een levend organisme is, net als wij levende organismen zijn

vier kelken

Alle planeten en het hele universum staan met elkaar in verbinding. Wij worden nu sneller bewust van onszelf en van alles om ons heen, ons bewustzijnsniveau blijkt sneller te groeien, waardoor ook onze frequentie, onze golflengte omhoog gaat.

Hierdoor begrijpen we meer en zien we steeds meer over hoe onder andere de vork in de steel zit op onze planeet aarde. We leren nu om onszelf beter af te stemmen op kosmos en omgeving en op alles om ons heen. Bewust leven is een vereiste om te overleven. Iedere atoom van ons lichaam vibreert.

Alles wat we zeggen of denken wordt opgepikt door het universum

caravagio

Dood bestaat alleen in de stof en als het zover is dat we overgaan, dat we ons lichaam achter ons laten, is er alleen een verandering van frequentie en dimensie.

Waar je naar verlangt, dat is wat je ontvangt, simpel gezegd. Ook wat je zegt heeft een grote invloed op je leven en ook op andermans leven. En zelfs waar je bang voor bent daar krijg je mee te maken.

Dus een mens kan in feite zijn of haar eigen leven beïnvloeden wanneer hij of zij bewust leeft. Daarom vind ik het gezegde toepasselijk, ‘alles wat je zegt dat ben je zelf’.

Het komt er op neer dat we zelf scheppers zijn en dat is toch wel goed om rekening mee te houden. Wij zijn zelf de makers van ons eigen leven, de creators. Zo gauw je bewust bent van hoe je bezig bent, ben je al een eind op weg.

Onze ingeburgerde gewoonten zitten meestal in de weg, daar moeten we eerst vanaf zien te komen. Misschien is dat wel het moeilijkste. Wanneer we meer spiritueel zouden leven, dan zouden we meer in harmonie zijn. Vooral ook beter voor natuur en dieren; de meeste dieren zijn zo lief en sommige mensen ook.

Bedankt voor het lezen, Dorien Jansen
If you appr🍳eciate my work, please donate something

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.