Zijn wij de architecten over ons eigen leven?

Volgens veelvuldig onderzoek is bewezen dat wij zelf veel invloed op onze gezondheid en op ons levensgeluk hebben. We groeien in ons bewustzijn en in de kennis over onszelf en in kennis over de kosmos en over andere realiteiten en wezens.

Onze emoties worden door de kosmos opgevangen, de kosmische wetten gaan met onze emoties aan de gang, want we resoneren met de kosmos en we staan er direct mee in verbinding. Onze wensen en ideeën worden opgevangen en beantwoord, is dat geen wonder? We resoneren met de kosmos en staan er direct mee in verbinding.

Het gaat bijna nooit allemaal goed in ons leven, waarschijnlijk hebben we een beetje tegengas nodig, want alles kan niet zomaar vanzelf gaan. We hebben te maken met yin en yang en black and white en noem maar op.

chakras energie wielen

Positief en negatief blijken niet buiten elkaar te kunnen zoals we kunnen merken in ons leven. Ondanks dat feit kunnen we toch meer medeleven proberen op te brengen – want je bent zelf tenslotte een onderdeel van het geheel, van de kosmos. Je bent zelf je eigen kleine god.

Goede hulp methoden om een zo prettig mogelijk leven te scheppen zijn er wel. Een goed voorbeeld vind ik bijvoorbeeld het luisteren naar mantra ‘s. Daar kun je veel aan hebben, want als je dat vaak doet blijft het in je onderbewustzijn zitten. Het is positieve energie en daar ga je jezelf beter door voelen wanneer je er vaak naar luistert.

engelmethvleugels

In de krant stond ook …

Dus onze gedachten beïnvloeden onze cellen. Ons lichaam is een soort computer. Alles om ons heen beïnvloed ons en daar zijn onze gedachten een groot onderdeel van.

Dus onze gedachten beïnvloeden onze cellen. Ons lichaam is een soort computer. Alles om ons heen beïnvloed ons en daar zijn onze gedachten een groot onderdeel van.

Dat is goed nieuws en eigenlijk wisten we dat of hadden we dat vermoeden onbewust al lang. Maar toch wil men er bewijzen van zien om het zeker te weten. Dat is altijd zo. Ik heb een paar tips op een rij gezet waar we wel iets aan zouden kunnen hebben om al de eerste stappen naar een beter gezonder en gelukkiger leven te zetten.

Eten drinken en spreken

We zouden er op kunnen letten wat we in onze mond stoppen aan voeding en drank. En twee of drie keer per jaar ons lichaam een schoonmaakbeurt kunnen geven door middel van bijvoorbeeld een sapkuur. Beter is het ook om geen alcohol te drinken en denk er ook aan om verse groenten en fruit tot je te nemen.

Eet dingen waar leven in zit, zoals verse groenten en sinaasappels en soms ook dingen als peterselie en dergelijken. Schone, frisse lucht inademen is ook belangrijk en denk aan bepaalde kruiden en vitaminen die je nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld vitamine B12 en Vitamine D3 die we meestal aan moeten vullen.

Probeer je water met zo min mogelijk fluor te consumeren en denk eraan dat er in levertraan veel vitamine D3 zit. Je kunt een water zuiveraar aanschaffen om je water zo schoon mogelijk te kunnen drinken.

healthy foods

Ook een potje Marmite is goed om aan te schaffen, want in die voeding zit veel vitamine B12; dus dat is een goede tip om het regelmatig te gebruiken.

Drink veel water, want je lichaam bestaat grotendeels uit water en heeft dat nodig. Goed kauwen, wat goed is voor je spijsvertering en bruine rijst en goede olijfolie zijn gezonde dingen om te eten.

Let ook op wat er uit je mond komt, en gebruik geen, of zo min mogelijk hatelijke gezegden en grove woorden om mensen te kwetsen en te beledigen. Doe dat niet want als je dat wel doet dan komt dat terug tot jezelf.

Licht therapie

Een uurtje per dag naar buiten en in het zonlicht, of gewoon in de schaduw werkt al als lichttherapie. Het is een manier om je wat lichter te gaan voelen en om de wereld vanuit een wat zonniger perspectief te gaan bezien.

Maar we kunnen ook onder een lichtlamp gaan zitten. Na een behandeling met een lichtlamp voel je jezelf beter en minder donker, of depressief. De invloed van de lichtstralen zijn heel positief en zorgen voor een gunstige uitwerking ten opzichte van je gevoelens. Het zijn licht- vitaminen.

Geluid therapie

Dat is ook een goede methode. Naar mijn smaak is dat een van de beste methodes. Bijvoorbeeld door te luisteren naar rustige Zen muziek, meditatie muziek of door naar Mantra ’s te luisteren.

india playing 5

Dus positief denken helpt en licht therapie en geluid therapie zijn goede hulpmiddelen. Er bestaat muziek die je DNA repareert.

Deze muziek is goed voor het DNA, het is muziek die op de juiste frequentie is afgestemd, zodoende repareert het je DNA.

Goed adem halen

22281742_1406697599399706_4559416428577704497_n

Ook goed adem halen is van belang en regelmatige beweging en ontspanning zijn aan te bevelen, zoals we wel weten. Allemaal simpele dingen die we vergeten. Harmonieuze tonen, zoals ook bij het zingen van mantra ‘s, werken in op je onbewuste en op je onderbewustzijn.

Vriendelijke woorden en een prettige manier van spreken helpen echt en wat ons altijd ten goede komt, dat is natuurlijk liefdevolle aandacht. Wie goed doet goed ontmoet. Een kosmische wet.

Stone pendels

Een andere mogelijkheid zou bijvoorbeeld het dragen van een ‘Steen of een Pendel ‘ kunnen zijn. Er zijn goede ‘stone-pendels’ te vinden, zoals bijvoorbeeld een Diamant of Rosenkwarts edelsteen, die zeker een positieve uitwerking hebben wanneer ze door de juiste persoon worden gedragen. Kijk naar je Life Path Number en neem de steen die daar het beste bij past.

Bijvoorbeeld iemand met Life Path Number 11 zou een steen van Jade kunnen nemen. ‘The wounded healer’ als persoon past goed bij deze steen. Kijk ook naar het teken waar je maan in staat en naar je ascendant of Lagna . En probeer dan een steen te zoeken die daar goed bij past.

Je Life Path Number kun je berekenen door de getallen van je geboorte datum bij elkaar op te tellen

vrouw met stok

Bijvoorbeeld: Iemand is geboren op 30 maart 1949 – dan tel je deze getallen op. 30 + 03 + 1949 = 56 / 11 (want vijf plus zes wordt elf bij elkaar).

Het getal elf is dan je life Path Number. Dit duid je zo aan 56/11. 1949 tel je zo op (1 + 9 + 4 + 9 = 23).

Op deze manier moet je dus je geboortedatum optellen om je Life Path Number te vinden. Dus dan word het: 30 + 03 + 23 = 56 / 11 (Want vijf en zes is elf).

Het getal 11 en het getal 22 maken we niet kleiner want dat zijn mastergetallen. De andere getallen maken we wel zo klein mogelijk. Op deze website kun je vinden wat jouw Life Path Number voor invloed in je leven heeft. Bij het onderwerp Numerologie.

Stenen, half edelstenen

Bij iemand met ascendant of de Lagna in leeuw zou de blauw – groene Aquamarijn een hele goede steen kunnen zijn. Deze steen zorgt voor autonomie en maakt edel en oprecht en laat je stralen zonder pronk en praal wat heel mooi past bij iemand met de maan of de Lagna in het teken Leeuw.

De Jaspis is een mooie steen voor mensen met heel veel invloed in de horoscoop van het teken Vissen. Het teken Vissen valt onder de planeet Jupiter en het getal wat voor Jupiter staat is drie. De steen Jaspis brengt warmte en maakt sociaal en ondernemend, vooral de zacht groene Jaspis brengt levensvreugde en vriendelijkheid.

De steen die je draagt zorgt voor een transmissie met energie . In feite maak je dan je eigen innerlijke processor schoon en dan sta je meer open om te functioneren via je innerlijke elektro-magnetisch-veld vanwege de schoonmaakbeurt die je dan hebt ondergaan.

Je elektro-magnetisch-veld kun je zien als je ontvanger of je antenne voor impressies vanuit de kosmos. Door een schoon raam zie je natuurlijk meer en beter dan door een vuil raam. Je persoonlijke frequentie stijgt als je goed aan jezelf werkt, want je bent dan helderder, schoner en beter bereikbaar via de resonantie. Je resonantie wordt in feite bepaald door middel van de energie golven die door de hele kosmos en door jou heen werkzaam zijn.

Geluid: meezingen met mantra ‘s

india playing 4

Geluid heeft een genezende werking. Vooral als je meezingt en het volhoudt om dat regelmatig te blijven doen. Dit gaat niet op bij agressieve geluiden, wat wel te begrijpen valt.

Geluid komt voort uit vibraties. Als je mantra ‘s constant herhaalt komen die positieve vibraties van de mantra helemaal in je onderbewuste te zitten. Mantra ‘s zijn samengesteld uit positieve energie.

Ook zijn gevoelens en gedachten belangrijk voor je gezondheid, want via gedachten en gevoelens komen er ideeën tot stand. Wanneer je prettige gedachten koestert dan kun je vanzelf ook al gauw bewuster en beter kiezen wat je wilt. De positieve vibratie van hoogstaande gedachten heeft een genezende uitwerking en werkt gevoelsmatig ook op je in.

Goede vibraties

Als je last hebt van nare gevoelens en wanneer je in een depressie zit, zou ik je dit willen aanraden; de geluidstherapie. Beluister de mantra ‘s iedere dag minstens een half uur per keer en zing dan zoveel mogelijk mee. Probeer je manier van denken te beheersen zodat je niet in een depressie raakt door je ideeën of door sombere gedachten.

Want daar heb je jezelf mee te pakken. Dus het schoonmaken van je gedachten hebben ook veel invloed en effect op je welzijn. Want, bijvoorbeeld door boosheid, door wraakgevoelens en dergelijken ga je jezelf rot voelen.

india beeldje


Doorleef je verdriet en laat het los. Stel je voor dat dit zou lukken en alle mensen zouden zo leven – dan zouden we de oorlog af kunnen schaffen en er zouden minder zieken zijn.

Het is bewezen dat hoogstaande gedachten een ‘up lifting effect’ veroorzaken. Probeer het daarom eens uit. Zoals je denkt – zo ga je jezelf voelen en dan – ga je ernaar leven en dan –manifesteert dat zich uiteindelijk. Stap voor stap.

Daarom is het goed om in jezelf te vertrouwen, dus het is goed om zelfvertrouwen te hebben – wees trouw aan jezelf. Wat is zelfvertrouwen in feite? Het betekent dat je trouw bent aan jezelf, dat is zelfvertrouwen gewoon.

Duidelijkheid

Ook duidelijkheid naar anderen toe blijkt een belangrijke factor te zijn voor een beter leven. Want een duidelijke boodschap wordt door de kosmos goed opgevangen en doorgegeven. Als je boodschap twijfelachtig en rommelig is dan krijg je dat rommelige gewoon terug van degene waar de je de boodschap naartoe hebt gestuurd.

Het zou mooi zijn als we deze wetenschappen al vroeg zouden invoeren op de lagere school, zodat onze kinderen hiermee, met deze belangrijke levenslessen, op zouden groeien. Je ziet dat alles met elkaar verbonden is.

gekroond

Je gedachten scheppen je leven, het begint met een gedachte of idee en zo gaat het verder. Het idee gaat zich manifesteren en langzaam aan, als je er op let en er naar gaat leven, dan zal je op kunnen merken dat er al dingen veranderen.

We zijn vormen van energie. Wij zijn vibratie. En vibraties zijn beïnvloedbaar. Het moment dat je geboren wordt zegt veel over jou. Je geboorte bestaat ook uit een frequentie. Daar gaan we, als astroloog zijnde van uit. En niet alleen als astroloog.

Op het moment dat je geboren wordt staan de planeten in een bepaalde orb aan het universum (Je blauwdruk)

Deze stand geeft een frequentie aan en dat is als het ware jouw persoonlijke ‘blue print’, die opgaat vanaf jouw eerste ademtocht. Dus precies vanaf het moment dat jij jouw eerste ademhaling doet. Die blue print zal je leven verder beïnvloeden. Vanuit die wetenschap word je horoscoop gemaakt en het betekent dat het moment van je geboorte een veel zeggend moment is, een determinatie.

Natuurlijk beschik je ook nog over een eigen wil in je leven, die eigen wil werkt samen met je determinatie, dus met je blueprint, met je frequentie en met je intuïtie. Je beschikt over een eigen wil, ondanks dat je wil voor een groot deel word bepaald door andere dingen, zoals cultuur, omgeving, milieu en door autoriteiten die ‘het goede met je voor hebben’.

En dat soort zaken. Of dat er te weinig te willen valt wegens gebrek of wegens andere oorzaken. We kennen de wetten van Karma, actie en reactie of oorzaak en gevolg en we geloven vaak in reïncarnatie. Het hele universum bestaat uit een wonderlijke samenhang, een muziek der sferen. Een registratie die je zou kunnen voorstellen als een samenhang van getallen, cijfers of letters en klank en kleur. We hebben te maken met magnetisme, elektriciteit, licht, vuur, aarde, water, lucht en ether zijn de elementen waar we mee te maken hebben.

Het topje van de ijsberg

We begrijpen er nog steeds veel te weinig van. Alles heeft een bepaalde frequentie en aantrekkingskracht op elkaar via de magnetisch – elektro – veld – golven en dat geldt ook voor ons mensen. De innerlijke processor in de mens werkt samen met de kosmos en de kosmos werkt samen met het heelal. Denk aan een computer, zo zijn wij mensen van binnen ook gemaakt.

De ‘cel ‘ leest als het ware de omgeving en reageert erop. Dus een cel is programmeerbaar. De omgeving van een cel moet gezond zijn, anders beïnvloed de ongezonde omgeving onze cellen.

leef gezond

Het mooie is dat we onszelf kunnen her programmeren via ons DNA. Bijvoorbeeld door naar bepaalde muziek te luisteren die is afgestemd op je eigen frequentie; muziek met een positieve lading, zoals de mantra ‘s dat hebben.

Ons DNA beschikt over een erfelijk patroon, zoals we wel weten, ons Karmisch DNA word dat genoemd. En zelfs in je ziel liggen je vorige levens opgeslagen; dus je ziel bestaat uit een DNA.


Je ziel blijft altijd bestaan. In feite ben je dat Zelf. Je lichaam is je voertuig

De energievelden in je lichaam worden beïnvloed door de uitstraling van je gevoelens en ook beïnvloeden wij onszelf en elkaar met onze gevoelens. Planeten hebben ook invloed op je lichaam en je psyché.

Alles staat met elkaar in verband, planten, dieren, planeten, moeder aarde, jezelf en noem maar op . Daarom is alles een. Het elektro – magnetisch – veld om ons heen heeft een ver bereik. De radio-waves zijn heel powerful. Net als onze gedachten en onze emoties. Deze feiten worden meer en meer erkend, zoals je bijvoorbeeld ook al in dat krantenstukje zag staan aan het begin van dit verhaal.

Zoek je jouw ware soulmate?

Dan kun je die vinden door duidelijke gedachten de kosmos in te zenden. Als je jouw gevoelens en je gedachten uitstraalt in ‘the outer space zone’, dan krijg je er een reactie of ‘ resonance ‘ op terug.

jules deelder blijft

Het universum vangt jouw vibratie op. Je frequentie wordt opgevangen buiten jouzelf om. Dat noemen we de ‘constructive interference’.

Via deze constructieve interference krijg je antwoord op je gevoelens en je gedachten, op je ideeën en op je wensen. De marvelous Dr. Masaru Emoto heeft ontdekt dat water over geheugen beschikt.

Water reageert duidelijk op invloeden van buitenaf. En daaraan kun je zien dat water over geheugen beschikt en liefdevolle resonantie opvangt, maar ook vervelende resonantie op vangt.

Er zijn een paar verschillende video ‘s op YouTube te vinden die hierover gaan en hierin zie je de reactie van water. Ook planten blijken over geheugen te beschikken en weten wat te doen om in leven te kunnen blijven. Ze kunnen namelijk anticiperen met hun wortels en sprieten. Dorien Jansen

plaatje draaien

Dat kunt u doen via mijn Pay Pal rekening hier. En ook goed voor uw Karma om iemand iets te geven die er erg blij mee is! If you appr🍳eciate my work, please donate

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.